Information till föreningens medlemmar

Ni kan nå styrelsen  på e-post gronskan.styrelsen@gmail.com.

Eller på telefon till ordförande Lena 070-873 45 66 alternativt tf  fastighetsvärd  Kent Arvidsson lgh. 1102. Tel 070-839 51 93 (Tommy Johansson  lgh. 1101.  Tel 076-644 33 92)

Upplever ni störningar från personer som inte bor i huset tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till med att få ett tryggt boende. Alla tillgrep som kan vara orsak för polisanmälan skall alltid polisanmälas. Vi har haft ungdomsgäng som uppehållit sig på 5 våningen och gjort åverkan på dörrstängare så de inte gått igen av sig själv. Kolla att dörrarna låser sig när ni lämnar vindsförråden.

Ännu en gång vill vi påminna om att vi som är bostadsrättsinnehavare och medlemmar äger tillsammans hela huset. Vi vill värna om att värdena bibehålls på våra lägenheter och hålla nere månadskostnaderna. Alla hjälps åt att hålla soprummet, gångar, gatan och parkeringen fri från fimpar, skräp och snuspåsar. Vi har några utomhusaskkoppar vilket kan underlätta för röksugna och en papperskorg vid grillplatsen.

Grillplatsen: Skriv gärna på vår FB-grupp när du skall ha grillkalas så att boende vet att det är upptaget och kan bli lite stök. Reglerna hittar du på Grillplatsen i hemsidan om hur vi grillar och städar efter oss.
Har du du inte Facebook kan du be någon i styrelsen lägga ut ett meddelande.

Hemsidan underhålls av Lena Eriksson
Även familjemedlemmar, inneboende och andrahandshyresgäster får tillgång till hemsidan.
Man kan registrera sig själv och därefter kan vi som sköter hemsidan ge behörighet till medlemsdokumenten.

Tänk på att meddela era gäster att det inte är tillåtet att parkera i gaterna runt huset.
Närmast parkering är Sillvägen eller ute på nybyggnadsområdet.
Vi har en handikapparkering framför huset. Respektera reglerna för handikapparkering

Styrelsen Brf. Grönskan

För att nå sidan krävs inloggning

Inloggning för befintliga användare